KUĆNI RED

Nekoliko pravila kako bi svima boravak u Zelenoj dječjoj kući bio ugodan i zabavan

 1. Prije posjeta zelene dječje kuće obvezna je rezervacija termina za željeni sadržaj iz ponude. Rezervaciju je potrebno poštovati i doći u dogovoreno vrijeme, te doći po dijete na vrijeme. Za kašnjenje više od 15 minuta naplaćuje se 1 sat usluge igre po satu prema važećem cjeniku.

   

 2. Za igru u Zelenoj dječjoj kući djeca imaju veliki izbor zanimljivih i raznovrsnih materijala, igračaka i sadržaja, stoga Vas molim da dijete svoje igračke zadrži kod kuće. Također isto vrijedi i za nakit, vrijedne predmete, novac, mobitele, i sl. koji djetetu neće biti potrebni u igraonici, a mogu ometati igru, oštetiti se ili izgubiti, za što Zelena dječja kuća ne odgovara.

 3. U prostoru je obavezno korištenje vlastitih papuča ili protukliznih čarapa, a za boravak vani molim Vas da pratite vremenske uvjete i da dijete bude primjereno odjeveno i obuveno kako bi opušteno moglo sudjelovati u igri i aktivnostima na zraku.

 4. Djeci će za vrijeme boravka u Zelenoj dječjoj kući biti na raspolaganju voće, nutritivno vrijedne grickalice i napitci, stoga Vas molim da ne unosite svoju hranu i napitke osim ako dijete ima kakve specifične zdravstvene potrebe.

 5. Molim Vas da svojim uređajima ne fotografirate i snimate vlastitu ili drugu djecu u igri i aktivnostima za vrijeme boravka u igraonici. Za fotografiranje i snimanje djece službenim uređajem igraonice tražit ću Vas pisani pristanak (privolu), te prilikom objave fotografija isključivo na internetskoj stranici i društvenim mrežama Zelene dječje kuće, zaštit ću identitet i privatnost vašeg djeteta. Privolu za objavu fotografija možete povući u bilo kojem trenutku, a formulari se nalazi u tiskanom obliku u igraonici.

 6. U svakom trenutku dajem sve od sebe da dijete bude zaštićeno i osjeća se sigurno, te redovito održavam i provjeravam sve materijale i igračke kako bi zdravlje i dobrobit vašeg djeteta bili očuvani, međutim u igri ponekad mogu nastati povrede, ozljede, nezgode i sl.. Važno je da imate na umu da dijete ostavljate na vlastitu odgovornost i da Zelena dječja kuća ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, te za ozljede koje si djeca međusobno nanesu.

 7. Radi očuvanja zdravlja svih koji borave u Zelenoj dječjoj kući molim Vas da izbjegavate dolazak ako dijete ima povišenu tjelesnu temperaturu, vidljivo je bolesno ili u razvoju simptoma bolesti, ima potrebu liječenja lijekovima i antibioticima koja još traje i sl. Također, u slučaju da bude primječeno da dijete za vrijeme boravka u Zelenoj dječjoj kući razvija kakve simptome, roditelj ili onaj tko je doveo dijete biti će odmah obaviješten i zamoljen da dođe u što kraćem roku po dijete.

 8. Prije dolaska u Zelenu dječju kuću molim Vas da napomenete ako dijete ima kakve alergije, intolerancije na hranu, kronična oboljenja ili stanja, potrebu uzimanja redovite terapije, teškoće u razvoju ili invaliditet kako ne bih neželjeno i u nepoznavanju djeteta ugrozila ili pogoršala njegovo zdravlje ili stanje, te kako bih se mogla kvalitetno i pravovremeno pripremiti za ugodan i bezbrižan boravak Vašeg djeteta.

 9. Molim Vas da se pridržavate pravila pristojne i uljudne komunikacije i ophođenja te i tako djetetu pružite pozitivan primjer. Ako postoji bilo kakav problem, nesuglasica ili nezadovoljstvo, uvijek ste slobodni javiti se pozivom, porukom, ili dogovoriti osobni susret u vrijeme kada djeca nisu prisutna. Također, sve Vaše ideje, pohvale, komentare možete uputiti na adresu:
  Zelena dječja kuća, obrt za usluge zabave i poduke
  Bijenik 132, 10000 Zagreb
  Martina Hudina, vlasnica obrta
  e-mail: zelenadjecjakuca1@gmail.com ili na službeni broj 092/ 424 1154.
 1. Čitanjem ovog kućnog reda smatra se da ste upoznati s istim, da se slažete i da ćete se pridržavati svega navedenog. Zelena dječja kuća, odnosno vlasnica ima pravo u svakom trenutku mijenjati ovaj kućni red, te odgovornost, u duhu iskrenog poslovanja, jasno ga istaknuti u prostoru igraonice i na internetskoj stranici Zelene dječje kuće zelenadjecjakuca.hr kako bi svima bio vidljiv.

Ovaj kućni red donesen je s danom 1. veljače 2024. godine i vrijedi do opoziva.

Zelena dječja kuća

"Za igru se često tvrdi da je ona opuštanje od ozbiljna učenja. Ali za djecu je igra ozbiljno učenje. Upravo je igra najveći zadatak djetinjstva.“— Fred Rogers

Scroll to Top
Malcare WordPress Security